Hotel Prins Boudewijn

Ontbijt

 

Het ontbijt wordt geserveerd van 7u30 tot 10u30. Op aanvraag kan dit ook vanaf 5u.

 

U kan ook een ontbijt reserveren indien u niet in het hotel verblijft voor de prijs van € 20 per persoon.
Gelieve ons hiervoor te contacteren via telefoon of via mail.

 

Op aanvraag kan u ook een lunchpakket reserveren om mee te nemen (€ 7,50 per lunchpakket).

 

Hieronder een overzicht van onze producten die geserveerd worden op het ontbijtbuffet : 

 

 • vers gebakken croissants, pistolets en kleine broodjes
 • american pancakes, sandwiches en koffiekoeken
 • assortiment van brood
 • assortiment van ontbijtgranen
 • natuur - en fruityoghurt
 • alpro soya pudding (vanille, chocolade en caramel)
 • fijne vleeswaren en kaas
 • roerei, spek en warme tomaatjes
 • zachtgekookte eitjes
 • vers fruit
 • koude dranken (water, melk en verschillende fruitsappen)
 • warme dranken (koffie, thee en warme chocomelk)
 • soya melk (natuur, vanille en chocolade)
 • smeerpasta's zoals boter, nutella, confituur, paté, smeerkaas en speculoospasta
 • Op aanvraag : glutenvrije broodjes
Hotel Prins Boudewijn

Parking

Wij hebben geen private parking.

 

U kunt uw auto parkeren rondom het hotel aan een dagtarief van € 12,50 per dag in de groene zones. Dit enkel te betalen tijdens de weekends, feestdagen en schoolvakanties. De verschillende zones zijn steeds aangeduid op de parkeerautomaten.

Een andere mogelijkheid is om gebruik te maken van de beveiligde, ondergrondse parking aan het stadhuis, op 2 minuten wandelafstand. Hier betaalt U € 25 per dag.

Hotel Prins Boudewijn

MET DE FIETS

 

Er is geen betere manier om Knokke-Heist te leren kennen dan te voet of met de fiets. Niet alleen kom je zo op plaatsen die je anders misschien links zou laten liggen, maar het biedt je het comfort om halt te houden waar en wanneer je wilt.


In Knokke-Heist is de 9 km lange zeedijk hét traject bij uitstek voor wandelaars en fietsers. Maar wij hebben nog veel meer in de aanbieding. In het hinterland nodigen de poldervlaktes uit om verkend te worden. Geen grenzen maar een netwerk van wandel- en fietspaden van op eigen grondgebied tot De Panne, het Brugse Ommeland of tot bij de Noorderburen.

 

Zo zijn er plaatsen, bijvoorbeeld op het Rubensplein en in de Edward Verheyestraat, waar je voor het hele gezin fietsen, gocarts, etc. kunt huren. Dit op 1km afstand van het hotel, gelegen aan onze zeedijk.

 

Liever een bewegwijzerde route volgen? Er zijn een groot aantal korte of langdurige routes in de uitgestrekte landelijke omgeving van Knokke-Heist, zonder steile beklimmingen! In het Bureau van Toerisme (Lichttorenplein) hebben ze ook een assortiment fietskaarten waarop gedetailleerde fietsroutes duidelijk staan ​​aangegeven.

Hotel Prins Boudewijn

KUSTTRAM

De Kusttram is onlosmakelijk verbonden met het unieke van de Vlaamse kust. Wil je met volle teugen genieten van wat onze kust te bieden heeft, kies dan voor de Kusttram als vervoermiddel.

 

Gedaan met het zoeken naar een parkeerplaatsje of met het aanschuiven in het drukke verkeer. De Kusttram brengt je de hele dag door tot in het hartje van elke badplaats. Tussen Knokke en De Panne, met zicht op zee. De Kusttram is de ideale partner om de Vlaamse Kust te ontdekken!

 

Bovendien is de kusttram slechts een hondertal meter van ons hotel verwijderd!

Hotel Prins Boudewijn

Knokke Station

Het station ligt op een paar minuten wandelafstand zodat U vlot met het openbaar vervoer naar ons hotel komt. 

 

 • Met de trein vanuit Knokke kan u makkelijk een verbinding nemen naar Brugge, Gent, Brussel of Leuven. Deze rijden om het halfuur of om het uur.

 

 • De trein rijdt rechtstreeks om het uur naar de luchthaven in Zaventem (Brussels Airport).

 

 • Er is ook een mogelijkheid om de bus te nemen. Deze brengt u op verschillende plaatsen in Knokke zoals de Oosthoek, Het Zwin, etc. Wenst u het verder te zoeken en een uitstapje te maken naar Brugge of Sluis? Dan is dit ook steeds mogelijk met onze bussen die vertrekken vanuit het station van Knokke-Heist.
Hotel Prins Boudewijn

Shopping Shuttle

Van 1 april t.e.m. 15 oktober rijdt de shuttle dagelijks, ongeveer elke 20 minuten, van 11 tot 19 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 18.30 uur.


Van 16 oktober t.e.m. 31 maart rijdt de shuttle op vrijdag, zaterdag, zondag, in Belgische schoolvakanties en op brug- en feestdagen, ongeveer elke 30 minuten, van 11 tot 18 uur. Met laatste vertrek aan halte A. Verweeplein om 17.30 uur. 

Hotel Prins Boudewijn